ÜCRETSİZ KARGO
İstanbul Avrupa Yakasına Özel

Protherm Hakkında

Biz Kimiz ?

Orta ve Doğu Avrupa’nın önde gelen ısıtma markalarından olan Protherm, 20 yılı aşkın bir süredir tüketicilere güvenilir ürünler sunmaktadır. Tüm Protherm ürünleri bir temel özellik dikkate alınarak geliştirilmektedir: Kaliteli ürünlerle sizlere günbegün hayatın içinde mükemmel ısı konforunu sağlamak. Müşterilerimizle güvene dayalı bir ortaklık kurabilmek bizim için hayati önem taşır. Güvenilir, yüksek teknik kaliteye sahip ürünlerimizi, işinin ehli yaygın servis ve yedek parça hizmeti ile taçlandırmamızın sebebi budur. Ürün ve hizmetlerimizde mükemmelik, bizim en güçlü yanlarımızdandır. Tüketicilerimiz tarafından kolay erişilebilir ve ulaşılabilir olmaktan ayrıca gurur duyarız. Protherm bir Vaillant Group Markasıdır.

İşimiz

Protherm olarak ürün gamımız tüketici ihtiyaçlarına göre belirlenmiştir. Bunlar; evlerinize hem sıcak su hem de ısıtma sağlayan konvansiyonel ve yoğuşmalı kombiler, şofben, termosifon, radyatör ve kazanlardır. Bunlara ilaveten tamamlayıcı aksesuarlarımız da bulunmaktadır. Sizlere her zaman en yüksek kalitede ürünleri sunmayı amaçlıyoruz.Bu nedenle  tüm ürünlerimiz en kaliteli malzemeler ile en ileri teknolojiler kullanılarak üretilmektedir.

Değerlerimiz

İşbirliği ve dürüstlük değerlerini esas alarak faaliyet gösteren şirketimiz,müşterilerine, deneyimlerini ve ileri uzmanlığını  sunmaktadır. İster sektör profesyonelleri, ister son kullanıcılar olsun, her zaman müşterilerimizin yanında olmaktan gurur duyarız.Şirketimiz kaliteli ve dayanıklı ürünlerimizi, üst seviyede müşteri memnuniyetini hedefleyen, kolayca erişebileceğiniz satış sonrası hizmetlerle beraber sunmaktadır.

Protherm Çağrı Merkezi'ne 0850 222 89 89 numaralı telefondan ulaşabilir, konusunda uzman, eğitimli müşteri temsilcilerimizden ücretsiz teknik destek alabilir ve yetkili servis talebinde bulunabilirsiniz.

Cihazınızda karşılaştığınız teknik problemlerde, Protherm servis teknikerinin gelmesine gerek kalmadan, cihazınızın çalışır hale getirerek ,ısı ve sıcak su konforunuza kesintisiz devam etmek için hizmet vermektedir.

Bunun yanı sıra, uzman müşteri temsilcileri kombinizle ilgili sorularınıza en kısa sürede cevap vermektedir.İstediğiniz takdirde, sadece bir telefonla cihazınızı garanti altına aldırabilirsiniz.


Yetkili Servis Talepleriniz dahil tüm işlemleriniz için 0850 222 89 89 dan bize ulaşabilirsiniz.

Müşteri Memnuniyeti Politikamız;

Kullandığı ürün veya aldığı hizmet nedeni ile sorun yaşayan müşterilerimiz için oluşturduğumuz ; “Şikâyet Yönetimi” politikamız ile , amacımız yüzde yüz müşteri memnuniyeti sağlamaktır. Bu amaç doğrultusunda;

  • Düzenli geri bildirimde bulunarak müşterilerimizin şikâyetlerini çözüme ulaştırmayı,
  • Müşteri şikâyetlerini en kısa sürede çözümlemeyi,
  • Müşteri odaklı hizmet anlayışımızla müşteri memnuniyetini artırmayı,
  • Müşterilerimizin şikâyetlerini analiz edilip kayıt altına alarak raporlamayı ve bu doğrultuda ürün ve hizmet süreçlerimizi iyileştirmeyi hedefliyoruz.

Müşteri şikâyetlerini , süreçlerimizi geliştirmeye yönelik bir armağan olarak görüp ,yapılan iyileştirme çalışmaları ile daha oluşmadan engellemeye çalışıyoruz.

Servis Hizmetlerimiz

Protherm Servis Hizmeti talepleriniz için, 0850 222 89 89 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Isıtma ve sıcak su konforunda müşteri memnuniyeti satın alınan cihaz kadar satın alma sonrası alınan servis, yedek parça ve bakım gibi satış sonrası hizmetlere de bağlıdır. Bu alanda, siz değerli müşterilerimize deneyimi ne kadar iyi yaşatırsak marka memnuniyetini de o derece sağlayabileceğimizin bilincinde olarak; kaliteli ürünlerle sizlere gün be gün hayatın içinde mükemmel ısı konforunu sağlayabilmek amacıyla servis hizmeti verilmektedir. Protherm ürünleri ile ilgili servis talepleriniz için 0850 222 89 89 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Servis hizmeti almak için 0850 222 89 89 numaralı Müşteri Hizmetlerine ulaşabilirsiniz.

Ek Garanti ve Bakım Anlaşması Hizmeti

Protherm müşteri memnuniyeti ve yüksek ev konforu için servis hizmetlerini daha kaliteli bir şekilde sizlere sunuyor. Cihazınıza ek garantiler yaptırarak korumak ve daha uzun süreli verim almak sizlerin elinde.

Yapılan ek garanti süresince talep edilen her arıza servisi için yedek parça, işçilik ve yol ücreti kullanıcıdan ayrıca talep edilmez.

Ek Garantiler ile ilgili daha fazla bilgi almak veya Protherm ayrıcalığını yaşamak için 0850 222 89 89 numaralı telefondan Müşteri Hizmetleriniz arayabilir ya da sizlere hizmet veren teknik danışmanlarımızla görüşebilirsiniz.

Protherm Müşteri 0850 222 89 89 Hizmetlerinde Görevli temsilcilerimiz; ayrıca arayan tüm müşterilerimize ücretsiz teknik destek hizmeti vermektedir.

Genel Müdürlük

Bahçelievler Mah. Bosna Bulvarı No:146 34688 (VAİLLANT GENEL MERKEZ BİNASI)

Çengelköy / İstanbul

  +90 216 558 8000

  +90 216 462 2622

  bilgi@protherm.com.tr

Müşteri Hizmetleri:

  0850 222 89 89


01/02/2019